Bureau Presenteren en Stem

Wij geven presentatie- en stemtrainingen.

Klik hier voor meer informatie >

onze aanpak


In onze training maken we je bewust van je aandachtspunten. Je eigen werksituatie is het vertrekpunt. Wat kun jij verbeteren? We maken gebruik van video-feedback om de effectiviteit van de training te vergroten. Zo bouwen we voort op je kwaliteiten.

Behoud van je authenticiteit staat voorop. We leren je geen kunstje! Resultaat: je presenteert met veel meer plezier en overtuiging, boeiend en geloofwaardig. Op de manier die bij jou past.

 

Belangrijke aandachtspunten zijn:

  • Lichaamstaal: Non-verbale uitstraling, expressie, houding, ontspanning, contact maken, oogcontact, gebaren, goede luisterhouding
  • Stemgebruik: Expressie, dynamiek, stem richten, klankvolheid van de stem, ademtechniek
  • Spreektechniek: Articulatie, intonatie, spreektempo, volumewisselingen, rust, pauzes, relatie houding en spreektechniek.
  • De helderheid van de boodschap: De opbouw/inhoud van de presentatie t.a.v. opening, kern en afronding.

De cursus Presenteren en Stem wordt verzorgd door deskundige trainers en is geschikt voor beroepssprekers die actief zijn in zorg, onderwijs, politiek en bedrijfsleven.  De cursus omvat 20 uren, verdeeld over 2,5 dag. Deze dagen zijn verspreid in een periode van ca. 6 weken, waarin de cursist het geleerde in de praktijk brengt.

 

onze aanpak2

Contact met ons